Reiki Trainingen

Reiki is iets wonderlijks en tegelijk zo natuurlijk en vanzelfsprekend. Iedereen heeft het in aanleg in zich om met Reiki te kunnen leren werken. Je hoeft er geen 'gave' voor te hebben. Door jouw handen op plekken op jouw lichaam of die van jouw cliënt te leggen, geef jij universele energie door. Je gebruikt dus niet jouw eigen energie!


Reiki helpt je meer in contact te komen met jezelf, verbinding te maken met jouw kern. Door Reiki toe te passen, ontwikkelt je intuïtie zich en je zult merken dat je meer durft te gaan vertrouwen op je gevoel. Je leert je intuïtieve vermogens in te zetten, zowel tijdens behandelingen als in het dagelijks leven. Er zal (steeds) meer heling en bewustwording plaats vinden op lichamelijk, emotioneel, geestelijk, energetisch en spiritueel niveau.

Werken met Reiki is heel bijzonder. Je geeft licht en liefde door!

Wie ben jij.jpg
 Reiki Training 1   € 185,- incl. BTW.


Een dag van 9.00 tot ong. 15.00 uur, incl. informatiemap, inwijding volgens het Usui System of Natural Healing, certificaat, lunch, thee/water/versnaperingen en een terugkommoment. Het terugkommoment is een Holistische Therapie Sessie, alleen met mij, Deze vindt i.o. ongeveer 3 weken (i.v.m. de huiswerkopdracht) na de Reiki Training plaats.

Ik geef de training aan maximaal 3 personen, zodat er voldoende ruimte is voor jou om vragen te stellen en voor mij om iedereen aandacht te geven.


Reiki Training 2  

Nadere info. volgt nog.


Je ontvangt per training een factuur.


Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.