top of page
PWW_4474-bewerkt.jpg

Als klein meisje voelde ik al haarfijn aan hoe iemand was en wat hem of haar mankeerde. Ook voelde en zag ik energieën om me heen. Ik merkte dat ik anders was dan anderen en voelde me vaak eenzaam. Wat ik zag en voelde begon ik weg te drukken en ging mee ‘in de stroom’.

Een aantal keren in mijn leven ben ik stil gezet. Na het overlijden van mijn oudste zoontje, ik was 26, was ik in-en-in verdrietig, maar ik ging door op hetzelfde pad. Ook nadat ik ernstig ziek werd, na de geboorte van mijn jongste zoon, ongeveer 10 jaar later, pakte ik zo goed als ik kon de draad weer op.


Pas toen ik rond mijn 40e overspannen raakte, realiseerde ik me dat ik een knop moest omzetten. Ik zocht een coach en volgde daarna zelf een opleiding tot coach. Reiki kwam op mijn pad, ik kwam dichter bij mijn gevoel en begon bewuster te leven. Mijn intuïtieve vermogens ontwikkelden zich in een hoog tempo.


Het plotseling overlijden van mijn moeder na een kort ziekbed heeft mij wakker geschud. Ik begon een nieuwe koers te bepalen. In 2016 startte ik met de opleiding tot Holistisch Therapeut, waarvoor ik medio 2018 mijn diploma behaalde. Eindelijk ontmoette ik gelijkgestemden! Het voelde als een warm bad.

Na mijn scheiding eind 2017, ben ik voor mijn gevoel pas écht gaan leven. Ik geniet van mijn lieve zonen,  vrienden en mijn gezellige appartement. Ik volgde de opleiding tot Reiki Trainer en eindelijk vond ik mijn missie.


Mijn vermogen om energie door te geven met mijn handen, mijn helder voelen en weten mag en wil ik inzetten om anderen te helpen. Ik gun het iedereen om dicht bij zichzelf te komen en om zijn/haar passie (terug) te vinden.

Mijn werkwijze

Rust en veiligheid. Dat bied ik jou. Van jou verwacht ik bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken en om met jezelf aan de slag te gaan.

Bij elke sessie start ik met een gesprek. Waar sta je nu, hoe voel je je? Ik luister, geef je dingen terug en benoem wat ik bij je voel en zie gebeuren door het inzetten van mijn intuïtieve vermogens. Ik doe dit met respect, warmte, humor en altijd met de intentie om jou verder te helpen.

Een sessie zal voornamelijk bestaan uit een energetische behandeling op de behandeltafel. Maar het kan ook zijn dat -afhankelijk van wat er bij je speelt- ik ervoor kies om een (tafel)opstelling te doen, een visualisatie of een loslaatmethode tijdens een stoelbehandeling.

Uiteraard overleg ik dit met je en 'praat' ik je door de behandeling heen.

Na afloop geef ik je tips en soms ‘huiswerk’ mee.

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Edith Kremer

Gediplomeerd Holistisch Therapeut, Reiki Trainer en Academisch Coach

bottom of page