top of page
iStock-489838744_edited.jpg

Na een aantal websites van Reiki-behandelaars te hebben bekeken, kwam ik uit bij Edith. De website van Edith en haar verhaal gaven me het beeld van iemand die zelf al het een en ander heeft meegemaakt en ook iemand die vanuit zuivere bedoelingen haar medemens wil helpen verder te komen op zijn/haar levenspad. Niet ‘alleen maar’ iemand die haar handen oplegt en je helpt om energie te krijgen, maar ook iemand die je helpt om je bewust te worden van waar je mee aan de slag moet om beter en krachtiger in je vel te komen te zitten. En dat beeld is werkelijkheid geworden.
Edith heeft oprechte aandacht en interesse en is iemand bij wie ik me veilig en vertrouwd voel en ze heeft tijdens de behandelingen echt de tijd voor mij genomen. De ruimte waarin ze de behandeling geeft voelt goed en licht aan en ze legt goed uit wat ze gaat doen tijdens de behandeling.
De gesprekken en de behandelingen waren heel prettig en hebben bepaalde zaken, die al langer bij mij spelen, helder voor me gemaakt zodat ik ermee aan de slag kan. Sinds de behandelingen en ik meer met reiki bezig ben, ben ik minder lang uit balans na een vervelend moment, voel ik me krachtiger, slaap ik beter en ervaar ik meer rust. Het leven is wat lichter geworden. Bedankt voor je hulp daarbij Edith!

Corné

iStock-489838744_edited.jpg

Wat ben ik blij dat ik met jou in contact ben gekomen Edith. Ik had al jarenlang last van pijn in mij linker kleine teen. Ik was bij veel hulpverleners geweest maar niemand kon de oorzaak vinden. Soms werd zelfs tegen mij gezegd dat het niet kon dat ik daar pijn had. Al de eerste keer stelde jij vast dat de oorzaak ook niet in die teen lag maar in opgepropt verdriet in mijn nieren. De pijn is al heel veel veranderd. Als hij soms nog opspeelt weet ik dat er weer iets is waar ik aan moet werken. Ik ben veel meer in balans gekomen. Al ben ik boven de tachtig, mijn gezondheid is nog heel goed.
Maar je bent heel breed georiënteerd. Uit een boek van Hellinger wist ik al dat het mogelijk is contact met voorouders te herstellen. Door de opstellingen die jij met behulp van poppetjes doet heb ik ervaren hoe fijn het is om soms weer contact met mijn overleden moeder en vader te voelen.
Het kan bij die opstellingen bij jou niet alleen om familie gaan maar ook om netelige  situaties die nu spelen. Ik heb ervaren dat na zo’n opstelling ook daar veranderingen kunnen optreden.
Ik wens jou toe dat jij in jouw praktijk nog veel mensen van dienst zult kunnen zijn.

Jan

bottom of page