top of page

Ervaringen

iStock-489838744_edited.jpg

Mijn ervaringen bij Edith.

Wat ben ik blij dat ik met jou in contact ben gekomen Edith. Ik had al jarenlang last van pijn in mijn linker kleine teen. Ik was bij veel hulpverleners geweest maar niemand kon de oorzaak vinden. Soms werd zelfs tegen mij gezegd dat het niet kon dat ik daar pijn had. Al de eerste keer stelde jij vast dat de oorzaak ook niet in die teen lag, maar in opgepropt verdriet in mijn nieren. De pijn is al heel veel veranderd. Als hij soms nog opspeelt weet ik dat er weer iets is waar ik aan moet werken. Ik ben veel meer in balans gekomen. Al ben ik boven de tachtig, mijn gezondheid is nog heel goed.


Maar je bent heel breed georiënteerd. Uit een boek van Hellinger wist ik al dat het mogelijk is contact met voorouders te herstellen. Door de opstellingen die jij met behulp van poppetjes doet, heb ik ervaren hoe fijn het is om soms weer contact met mijn overleden moeder en vader te voelen.

Het kan bij die opstellingen bij jou niet alleen om familie gaan maar ook om netelige situaties die nu spelen. Ik heb ervaren dat na zo’n opstelling ook daar veranderingen kunnen optreden.

Ik wens jou toe dat jij in jouw praktijk nog veel mensen van dienst zult kunnen zijn.

Jan

iStock-489838744_edited.jpg

.....

....

iStock-489838744_edited.jpg

....

....

Recensies: Beoordelingen
bottom of page